PVC Tegel Trend

PVC Trends 2019/2020

Het PVC is tegenwoordig niet meer weg te denken wanneer je op zoek ben naar een nieuwe vloer.

Heel veel voordelen die wij graag nog even op een rijtje zetten:

  • Onderhoudsarm
  • Geluid reducerend
  • Uitstraling
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vochtbestendig

Trends

Wij zien en horen dat er steeds meer vraag is naar een PVC vloer met een tegel uitstraling. Binnen onze collecties hebben wij dan ook diverse merken een steeds grotere diversiteit aan tegels. Allereerst in de uitstraling, je ziet steeds meer vloeren met een 3d effect het zogeheten embossing waardoor de vloer een nog natuurlijkere uitstraling krijgt.

Daarnaast zie je heel veel verschillende vormen en maten. De trend die wij in 2019 zien en voorlopig ook zal blijven zijn de grote tegels, in zowel vierkante vorm als langwerpig, met maten zoals 45×90 en 90×90. Het mooie van deze grote tegels is het ruimtelijke effect wat het geeft dit geïnspireerd op de betonvloeren die de afgelopen jaren in opkomst zijn.

Wat wij zelf ook erg aantrekkelijk vinden aan deze laatste trends op pvc gebied zijn de mogelijkheden om een tegel PVC vloer te voorzien van een voeg waardoor je de vloer nauwelijks kan onderscheiden met een echte tegelvloer, de voeg is uiteraard ook van PVC waardoor het ook weer zeer gebruiksvriendelijk is.

De laatste trend die nog even zal voortduren is toch wel de betonlook PVC we hebben het er zojuist al even kort over gehad. Door de grotere tegels die tegenwoordig beschikbaar zijn evenaar je nog meer het gevoel van een echte beton vloer je ervaart alleen het gemak van PVC. Ook hier hebben wij een tal val mogelijkheden. Wij vinden dit ook erg mooi te combineren wanneer je een nieuwe vloer hebt in een keuken waar al veel met hout is gewerkt daarnaast ook mooi toepasbaar om als aansluiting op een bestaande houten vloer te combineren.

Naast deze ontwikkelingen zien we ook dat de visgraat vloeren zeer populair blijft en dat ook de hongaarse punt haar opmars maakt naar een groter publiek.

Nieuwsgierig geworden, kom gerust langs wij staan voor je klaar!

Groetjes,

Team Change Wonen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *