Screen Rolgordijn

Binnen is het beter dan buiten!

We hebben het de afgelopen week mogen ervaren dat de temperaturen maar blijven oplopen en dat je soms liever binnen zit dan buiten. Door de temperatuur en klimaat veranderingen merken wij ook veranderingen en aanpassingen in onze branche en vertellen wij jullie dan ook graag wat de mogelijkheden tegenwoordig zijn zodat je “thuis” kan genieten van een aangename temperatuur, dit hoeft lang niet altijd een hele grote kostenpost of rigoureuze aanpassing te zijn.

Raamdecoratie

Op raamdecoratie gebied zie je steeds meer mogelijkheden, een van de laatste toevoegen aan het huidige assortiment zijn de rolgordijnen voorzien van screen en glassfiber doeken. Door de behoefte om in huis ook wat aan deze temperaturen te doen is er dus een nieuwe variant ontstaan. Je hebt deze screenstoffen in diverse transparantie’s naarmate het verder gesloten is hoe beter het uiteindelijk de warmte “buiten” houdt. Alle doeken zijn UV-werend maar dit betekend niet dat de volledige warmte buiten blijft. Je moet je beseffen wanneer je vanuit binnen zon gaat weren dat de warmte dan al deels binnen aanwezig is, maar met het gebruik van dit product zul je vele malen meer profijt hebben dan bijvoorbeeld een vouwgordijnstof. Daarnaast zijn deze artikelen ook elektrisch uit te voeren middels een accu motor waardoor je geen stroom toevoer meer nodig hebt om raamdecoratie op afstand te bedienen, alleen nog maar middels een USB kabel op te laden wat doorgaans ongeveer 1-2 keer per jaar nodig is. Als laatste een groot voordeel aan deze nieuwe variant rolgordijnen dat het zeer vriendelijk in onderhoud is, aangezien het om stoffen gaan die doorgaans voor buiten gebruikt worden. Dit betekend dat je het altijd ligt vochtig mag afnemen maar ook heel goed tegen UV straling kan en de levensduur van de stof vele male langer is dan een regulier stof.

Zonwering

Ook bij Change Wonen ben je aan het goede adres voor wat betreft buitenzonwering. Wij hebben een door ons geselecteerd assortiment met o.a. Screens, rolluiken, zonneschermen en meer.. Wat wij hierin merken is dat men het steeds belangrijker vindt om iets aan de hoge temperaturen te doen zodat het “thuis” lekker aangenaam blijft. Een van de populairste producten zijn dan ook onze screens want naast de voordelen in huis vindt men het ook belangrijk dat het aanzicht aan de buitenzijde zo min mogelijk verstoord word. Voordeel aan screens is dat deze vrij kleine bovenbakken hebben en dat deze niet storend worden ervaren ten aanzien van bijvoorbeeld een rolluik. Vroeger waren de screens nog wat gehorig en gevoeliger voor weersinvloeden zoals de wind waar wij in ons land mee te maken hebben. Ook hierin is in de tijd door ontwikkeld en zie je tegenwoordig voornamelijk Ritz screens welke ook met een beetje wind prima geopend kunnen blijven. Bij de screendoeken zie je dat ook hier vernieuwing plaatsvindt want ook verduisterende screendoeken zijn bij ons verkrijgbaar in prachte designs en tinten.

Tot slot

Zoals je begrijpt is er nog veel meer mogelijk, laat je dan ook adviseren in onze showroom want ieder huis en thuis heeft zijn eigen verhaal. Wie weet tot snel.

TEAM CHANGE WONEN

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *