Behang of een mooi kleurtje?

Soms is het erg lastig om in huis kleuren te bepalen. Je vraagt je af neem ik een gaaf behang of een spannende kleur op 1 muur en wat doe ik dan met de rest? Een heleboel vragen die wij voorbij horen komen en ook wij weten dat niet altijd te beantwoorden. Wanneer je niet in de ruimte bent en het huis niet kent is dat soms erg lastig te bepalen.

Trends

Je ziet in behang veel trends die je ook weer terugziet in meubels en gordijnen. Zo komen trends als botanisch en etnische invloeden ook veel voor in behang. Daarnaast is ook het gebruik van natuurlijke materialen zoals kurk, suède, bamboo erg populair op het moment. Allemaal heel gaaf en voor een ieder wat wils. In onze winkel hebben wij dan ook een collectie geselecteerd die hier naadloos op aansluit. Naast behang kan een goede kleur ook je huis helemaal afmaken, wij zijn dan ook van mening om hier zorgvuldig een keuze in te maken.

Samenwerking

Wij werken dan ook graag samen met de kleurenfabriek in Den Bosch. Monique die je kan voorzien van fantastisch advies is een KEI in kleuren bepalen. Zij brengt een bezoek aan je woning voor het optimale advies. Naast de prachtige behang collectie die wij in onze showroom hebben heeft Monique ook prachtige collecties tot haar beschikking en natuurlijk ook elke kleurwaaier die je maar kan bedenken. Naast het kleuradvies in huis is er in de winkel ook Astrid die je uiteraard voorziet van zeer deskundig advies. Ga gezellig langs en doe ze de groetjes van ons!

TEAM Change Wonen

Diverse behangen uit de Eijffinger Collecties
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *